YouTube

SÖNDAGSVLOGGEN

"Nästan" varje söndag

Ett återkommande, och populärt, moment på kanalen är mina söndagsvloggar. Det har blivit ett par hundra stycken nu och de fortsätter att ramla in i rasande fart. Ja, när jag tycker att jag har något att prata om. Och det har jag alldeles FÖR ofta tycker jag. Jag kan ha ett litet problem med att jag kommer på alldeles för mycket jag vill prata om. Hehe!

UNBOXING / REVIEW

Öppna paket är kul!

Då och då, när jag köper nya saker eller rent av får saker skickat till mig av tittare eller något företag, så öppnar jag (ensam eller med min familj) paketet tillsammans.

Det är också här jag lägger upp reviews av saker som jag som jag testar, vilket kan vara allt från olika program till hårdvara eller bara kul saker i allmänhet.

GUIDER / TUTORIALS

Titta, jag kan lära ut med! 

Att lära sig YouTube är ingen snabb och enkel resa, det kostar mycket tid och tålamod. Jag älskar att lära mig den svåra vägen och i denna serien delar jag med mig av mina erfarenheter. Allt för att fler ska kunna ta del av denna härliga plattform YouTube är!

FLER POPULÄRA SPELLISTOR

Längre har jag inte hunnit på sidan!

Tjena! Den här sidan är relativt ny och finns den här texten här så har du garanterat hittat den innan jag blivit helt klar med allt. Men det gör ingenting, jag jobbar och sliter och slänger in spellistor efterhand jag hinner med så roa du dig kungligt och ge dig en klapp på axeln för att du var här så tidigt. Hehe!

Ta't lugnt, ta't hårdrock!
/SweDuck